[Report Abuse]
[Login to Blog] nataliasavic's Blog
Sta obrve govore o Vama

Take Me To Post Comment Form


U celokupnom izgledu lica usne i obrve mogu potpuno promeniti Vas licni opis. Sto se usana tice popularno popunjavanje hijaluronom ili drugim trajnijim supstancama je u danasnje vreme dostupno skoro svima. Diskutabilno je govoriti o tome ko je u tome preterao a ko ipak imao meru i dobio lep a i dalje sacuvan koliko toliko prirodan izgled.

Akcenat cemo ovog puta staviti na obrve i njihovo ulepsavanje.
Za ulepsavanje obrva i dobijanje zeljenog oblika devojke i zene koristile su uglavnom najrazlicitije olovke kojima su ih svakodnevno iscrtavali. Verujemo da se danas retko mogu sresti ove dame jer su tehnike kojima se moze dobiti zeljeni oblik obrva znatno napredovale.

Olovku za iscrtavanje obrva odavno su zamenili tretmani tetoviranja ili japanskog iscrtavanja obrva i usrecili sve one dame koje ste mogli videti sa lose pocupanim ili osisanim obrvama, retkim, asimetricnim i sl.

Nedostaci koje ste mogli da uocite na drugim damama ili ste se sami svakodnevno suocavali sa istim veoma su teski za eliminisanje i prikrivanje pa cak i da koristite najskuplju i najkvalitetniju sminku. Zato je tretman japanskog iscrtavanja obrva odlican da eliminise svaku nepravilnost pa cak i dovede do toga da dobijete potpuno drugaciji pogled.

Uz pravilno iscrtane obrve i uspesno obavljenu japansku metodu oci dolaze do izrazaja a Vi ste oslobodjeni brige o njima i njihovom doterivanju. Ovaj tretman je neizmerno pomogao svim damama koje nisu imale savrsen izgled prirodnih obrva kao i tezim slucajevima koje su zbog teskih terapija u potpunosti izgubile svoje obrve. Ukoliko niste zadovoljni Vasim obrvama pravi je trenutak da se odlucite za japansko iscrtavanje.


Latest Activity: Aug 07, 2018 at 12:08 PMBlog has been viewed (37) times.


Log In to post comments.

 
Powered by
Morris Technology